Din personliga bredbandsleverantör

OM OSS


ZTROOM AB grundades av tre bröder från Umeå. Med ett brinnande intresse för teknik, affärer och kommunikation. Vår grundfilosi när det kommer till affärer är att samtliga parter skall gynnas av affären eftersom detta kommer resultera i en lösning som vi kan vara stolta över. 


Vår arbetslivsbakgrund kommer framförallt ifrån svenska Internetleverantörer de senaste femton åren. Vi har byggt, driftat och supporterat nätverk i såväl Sverige som Malaysia, Sydafrika och Costa rica.


Vår styrka ligger i viljan att producera en lösning som resulterar i den bästa upplevelsen för slutanvändaren. Och vi kommer inte ta oss an ett projekt ifall vi inte kommer kunna göra en förbättring av det som redan finns i dagsläget. 


Samarbetspartners

B-P Teknik


Två bröder från Umeå, med inriktning på fibersvetsning, fiberblåsning, internetlsöningar samt felsökning av befintliga fibernätverk.  

http://www.b-p.teknik.com


ITSystembolaget AB


Stor erfarenhet av att designa nätverks- och system-lösningar för operatörer. Specialist inom routing och switching med över 25års arbetslivserfarenhet inom området. 

Har tillsammans med Ztroom AB tagit fram en plattform för nätverk och systemlösning som passar perfekt till IT-Föreningen eller byanätet för att säkerställa att nätverket och Internet leveransen fungerar dygnet runt.


HUR KAN VI HJÄLPA DIG